O reteta delicioasa de tocana de capra din: ceapa rosie, slanina afumata, boia, sare, gogosari rosii, carne de capra, foi de dafin, frunze de stevie, boabe de coriandru si usturoi.
Speli carnea, o tai bucăţele după preferinţă şi o condimentezi cu foile de dafin, frunze de ştevie, boabe de coriandru, sare, boia.
Laşi carnea o zi sau o noapte în sosul propriu, iei slănina şi o tai bucăţele mici, pe care le prăjeşti împreună cu ceapa tăiată mărunt şi cu un căţel de usturoi. Torni puţină apă şi adaugi carnea.
Laşi puţin să se călescă, după care torni 100 ml vin roşu. Toată compoziţia o fierbi timp de 30 de minute şi condimentezi după gust.
Adaugi gogoşarii şi roşiile tăiate mărunt. Laşi să fiarbă la foc mic, până se înmoaie carnea bine.
Din când în când, completezi cu puţină apă, dacă este necesar. Serveşti tocana de capră cu garnitură de mazăre verde sau cu felii de dovlecel, tăiate şi rumenite pe grătar sau cu felii de vinete, pregătite tot la grătar.
Cand nu mai stiti ce sa gatiti, tocanita poate fi un fel de mancare rapid si gustos cu care nu o sa dati gres. Pentru a va bucura papilele gustative alege una dintre retetele propuse de noi! Tocanita de ardei cu ceapa Tocanita de ardei cu ceapa din: ceapa, ardei grasi, rosii, ulei, ardei iute, sare. Ingrediente: 8 […]
Tocanita de legume din: ardei copt, vanata, ceapa, morcov, rosii, suc de rosii, ulei de masline, sare, piper, boia de ardei. Ingrediente: 1 kg de ardei copt 1 vanata coapta 3 cepe 1 morcov ras 4 rosii 250 de grame de suc de rosii ulei de măsline sare piper boia de ardei Mod […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.
A iesit buna tocanita asta?