Rasol din muschi de vita

Printeaza

O reteta delicioasa de rasol din muschi de vita din: muschi de vita, morcovi, patrunjel, telina, cartofi, sfecla rosie, salata verde si sare.

Ingrediente:Rasol din muschi de vita

  • 800 g muşchi de vită
  • 2 morcovi
  • 2 rădăcini pătrunjel
  • 1 rădăcină ţelină
  • 4 cartofi
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 sfeclă roşie mică fiartă
  • salată verde
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea şi o înţepi din loc în loc cu cuţitul, aşa încât să se formeze buzunăraşe pe care le umpli cu bucăţi de legume. Zarzavaturile le cureţi, le speli şi le tai fâşii subţiri. Le introduci în locuirile înţepate din carne.

Ce rămâne, pui la fiert împreună cu bucata de carne îm­pănată şi cu puţiniă sare. Laşi să fiarbă la foc mic, timp de 1 oră, apoi scoiţi carnea, o scurgi şi o tai felii. în supa rămasă, fierbi cartofii curăţaţi, spălaţi şi tăiaţi cuburi.

Pen­tru fiecare porţie, aşezi pe farfurie câte două frunze de salată. Deasupra, pui felii de carne, cartofi natur şi feliuţe de sfeclă roşie fiartă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.