Musaca de fasole verde
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de musaca de fasole verde din: fasole verde, branza sau cascaval, lapte, smantana, oua, patrunjel verde, pesmet, ulei, sare, piper si condiment vegetal.
- 1 kg fasole verde
- 250 g branza sau cascaval
- 100 ml lapte
- 150 ml smantana
- 3 oua
- patrunjel verde
- 2 linguri pesmet
- ulei
- sare
- piper
- condiment vegetal
Mod de preparare:
Fasolea o fierbi in proportie de 50%, o scurgi de apă şi jumătate din ea o pui într-o tavă unsă cu ulei şi tapetată cu pesmet.
Peste fasole, pui brânză sau caşcaval ras şi acoperi cu restul de fasole. Baţi bine 3 ouă cu smântână, adaugi şi laptele, condimentele şi pătrunjelul verde tocat.
Amesteci totul bine şi torni în tavă. Pui tava în cuptor pentru 35-40 de minute la foc potrivit.
Pofta buna!
Incoming search terms:
- musaca de fasole verde