Vinete si ardei marinaţi

Printeaza

O reteta delicioasa de vinete si ardei marinati din: morcovi, maioneza, vinete, ulei, ceapa verde, coriandru, zahar, otet, sare si piper rosu.

Ingrediente:Vinete si ardei marinaţi

  • 300 g morcovi
  • 100 g maioneză
  • 1 kg vinete
  • 50 ml ulei
  • 2-3 fire de ceapă verde
  • coriandru
  • 3 linguriţe zahăr
  • 50 ml oţet
  • sare
  • piper roşu iute

 

Mod de preparare:

Cureţi parţial vinetele (o fâşie da, una nu) şi le tai în două pe lung, apoi fâşii. Le sărezi potrivit. Pui vinetele la scurs timp de 2-3 ore într-o strecurătoare de plastic, apoi le prăjeşti, le ungi cu maioneză, pui morcov marinat şi rulezi.

Pentru morcovul marinat procedezi aşa: dai morcovii pe râzătoare, adaugi puţină sare, oţet şi îi laşi timp de 2-3 ore la marinat, după care adaugi uleiul fierbinte, 2-3 fire de ceapăverde prăjite, coriandru pisat, zahărul, sare şi piper roşu iute, după gust.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.