Cartofi cu ouă în tigaie
PrinteazaO reteta de cartofi cu oua in tigaie din: cartofi, oua, ceapa verde, ciuperci, sunca sau carnati, faina, cascaval, ulei si condimente.
- 4 cartofi
- 4 ouă
- ceapă verde
- 1/2 kg ciuperci
- 100 g şuncă sau cârnaţi
- 2 linguri făină
- 50-100 g caşcaval ras
- 3 linguri ulei
- condimente
Mod de preparare:
Intr-o tigaie, pui 2 linguri ulei şi căleşti ceapa verde împreună cu ciupercile tăiate felii. Tai şunca sau cârnaţii feliuţe subţiri, le pui peste ciupercile călite şi amesteci. Deasupra, torni cartofii daţi pe râzătoare şi amesteci cu ouăle bătute, condimente şi 2 linguri de făină.
Laşi cartofii la foc încet până se rumenesc puţin. Cu o spatulă, întorci uşor amestecul pe partea cealaltă, punând şi lingura de ulei rămasă şi presari caşcavalul ras. Laşi pe foc până se rumeneşte. Poţi folosi în loc de mezeluri, legume călite: spanac, mazăre, gulie, morcov etc.
Pofta buna!
Simpla si buna reteta asta