Plăcintă cu brânză şi dulceaţă de căpşuni

Printeaza

O reteta delicioasa de placinta cu branza si dulceata de capsuni din: ou, bicarbonat, ulei, lapte, faina, branza de vaci, zahar, stafide, zahar vanilat, dulceata de capsuni si nuca de cocos.

Ingrediente:Plăcintă cu brânză şi dulceaţă de căpşuni

  • 1 ou
  • 1 lingură bicarbonat
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri lapte
  • făină cât cuprinde

pentru umplutură:

  • 1/2 kg brânză de vaci scoaptă (acrită)
  • 1/2 kg zahăr
  • stafide
  • zahăr vanilat
  • 1 ceşcuţă dulceaţă de căpşuni (sau orice altă dulceaţă de sezon)
  • nucă de cocos pentru decor

 

Mod de preparare:

ingredientele de mai sus, faci o cocă pe care o laşi jumătate de oră la dospit. După aceea, întinzi o foaie subţire, pe care o pui într-o tavă unsă cu unt.

Amesteci brânza de vaci cu zahărul, zahărul vanilat şi stafidele. Compoziţia, o pui peste foaia întinsă în tava.

Nivelezi frumos, dupa care pui dulceata de capsuni intr-o capsuni intr-o punguta careia ii tai varful putin si presari din loc in loc dulceata peste placinta de branza.

Dai tava la cuptor pentru 40-45 de minute. Dupa ce scoti din cuptor placinta, presari pe deasupra nuca de cocos.

Plăcintă cu brânză şi dulceaţă de căpşuni

Plăcintă cu brânză şi dulceaţă de căpşuni

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • prajitura cu branza si gem

1 comentariu

  1. Fara nici o poza?!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.