Ciuperci umplute cu urdă
PrinteazaO reteta delicioasa de ciuperci umplute cu urda din: ciuperci, urda, ceapa verde, chimen macinat, marar, ulei de masline, sare si piper.
- 16 ciuperci champignon mari
- 300 g urda
- 1 leg. ceapa verde
- 1 lingurita rasa de chimen macinat
- 1 leg. marar
- 2-3 linguri ulei de masline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Scoateti piciorusele ciupercilor, spalati-le, scurgeti-le bine de apa si presarati-le cu sare si piper. Ungeti-le cu ulei si puneti-le la cuptor, intr-o tava pe hartie de copt. Coaceti-le la foc potrivit 20 de minute, apoi lasati-le sa se raceasca.
Amestecati intr-un castron urda cu ceapa si mararul, tocate marunt. Adaugati chimenul si potriviti de sare si piper. Omogenizati bine compozitia, apoi umpleti ciupercile cu aceasta. Puneti ciupercile astfel umplute pe un platou si ornati cu marar.
Ciuperci umplute cu urdă
Pofta buna!
Incoming search terms:
- ciuperci umplute cu urda