Reteta Drob de miel cu verdeata

Printeaza

Reteta Drob de miel cu verdeata

Ingrediente:Reteta Drob de miel cu verdeata

  • inima, ficatul si plaminii de la un miel
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • o radacina de patrunjel
  • 3-4 oua
  • 4 legaturi cu ceapa verde
  • marar verde
  • patrunjel verde
  • 1 prapur
  • 1 felie piine
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Se pune apa cu un praf de sare sa fiarba si cind clocoteste se pun maruntaiele de miel curatate, spalate si se lasa sa fiarba cu o ceapa, 1 morcov, 1 patrunjel la foc mic.

Cind sint gata se lasa sa se raceasca si se trec prin masina de tocat cu o bucatica de miez de piine muiat in apa si stors. Se amesteca carnea tocata cu ceapa verde tocata cu tot cu codite, cu marar si patrunjel verde tocate fin, cu sare, piper si cu ouale.

Se spala bine prapurul. Se unge o cratita cu ulei, se asaza prapurul in cratita, se intinde si pe peretii laterali pana sus, se toarna compozitia inauntru, se inveleste cu prapurele, se unge cu ulei deasupra si se introduce in cuptor sa se coaca.

Cind sint gata, se rastoarna din cratita pe o farfurie, apoi se rastoarna pe o alta farfurie astfel ca sa fie cu fata in sus, se prezinta intreg la masa, apoi se taie felii.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.