Frigărui de porc cu ceapă şi ardei gras

Printeaza

Frigărui de porc cu ceapă şi ardei gras din: carne de porc, ceapa rosie, ardei grasi rosii, suc de limetta, sos de soia, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 750 g carne de porc (de ex. muşchi)
  • 3 cepe roşii
  • 2 ardei graşi roşii
  • sucul de la 1 limettă
  • 3 linguri sos de soia
  • 60 ml ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Frigărui de porc cu ceapă şi ardei gras: Se taie cuburi carnea. Se curăţă ceapa şi se taie felii. Ardeii graşi se taie jumătăţi.

Se curăţă de seminţe şi se taie cuburi. Se înfig pe ţepuşe de lemn bucăţele de carne, alternând cu felii de ceapă şi ardei gras.

Se amestecă sucul de limette cu sosul de soia şi uleiul. Se ung frigăruile cu acest amestec; se aşază într-o tavă adâncă, se acoperă şi se lasă să se marineze cca 30 min. Se întorc o singură dată.

Se scot frigăruile din marinată, se sărează, se piperează şi se frig pe grătar cca 10 min. Se întorc frecvent şi se ung cu marinata.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.