Tarta cu chutney de ceapa rosie

Printeaza

O reteta de tarte cu chutney de ceapa rosie din: faina, margarina, zahar pudra, oua si sare.

Ingrediente:Tarta cu chutney de ceapa rosie

  • 250 g făină
  • 100 g margarină
  • 130 g zahăr pudră
  • 2 ouă
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-un bol, amestecă ouăle cu zahărul şi un praf de sare. Când zahărul s-a topit, adaugă margarină şi omogenizează compoziţia. Incorporează făina proaspăt cernută. Taie ceapa solzişori şi pune-o împreună cu zahărul într-un tigaie mare. Acoperă şi lasă la foc potrivit zece minu­te sau până se înmoaie ceapa.

Aluatul astfel obţinut, acoperă-l cu o folie de plastic şi lasă-l la rece minimum o oră. Scoate aluatul de la frigider, întinde o foaie de 4-5 mm grosime pe o folie de plastic şi pune-o în tavă, îndepărtează aluatul de pe margini şi înţeapă-l din loc în loc cu furculiţa. în mijloc, pune o fâşie de aluat, împărţind tarta în patru părţi egale.

Las-o la cuptor zece minute, scoate-o apoi şi adaugă chutney de ceapă roşie în fiecare din cele patru părţi. Lasă ta cuptor cel mult zece minute. Se serveşte rece.

Tarta cu chutney de ceapa rosie

Tarta cu chutney de ceapa rosie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.