Conopidă şi broccoli sub crustă
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de conopida si broccoli sub crusta din: morcovi, broccoli, conopida, sare, piper, oua, smantana, cascaval, usturoi si nucsoara.
- 2 morcovi
- 400 g bucheţele de broccoli
- 400 g bucheţele de conopidă
- sare
- piper
- 2 ouă
- 150 ml smântână
- 100 g caşcaval
- 1 căţel de usturoi
- nucşoară
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 200 °C. Bucheţelele de bro- coli şi de conopidă, precum şi morcovii tăiaţi cubuleţe se opăresc în apă clocotită cu sare 2-3 min. Se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă.
Se repartizează în 4 forme mici unse sau o formă mare. Se bat ouăle cu smântână şi caşcaval; se adaugă usturoi pisat, sare, piper şi nucşoară; se repartizează peste legume. Sufleul se coace 20 min.
Conopidă şi broccoli sub crustă
Pofta buna!
Foarte buna reteta asta