Ghiveci de toamna cu mozzarella
PrinteazaO reteta delicioasa de Ghiveci de toamna cu mozzarella cu mozzarella din: vinete, rosii, ardei grasi, ceapa rosie, mozzarella, cimbru, ulei de masline, sare si piper macinat.
- 2 vinete mari
- 2 rosii mari
- 2 ardei grasi rosii
- 2 cepe mari rosii
- 400 g mozzarella sau cas dulce
- cimbru
- ulei de masline
- sare
- piper macinat
optional:
- mujdei din 6-7 catei de usturoi
Mod de preparare:
Tăiaţi vinetele în felii, roşiile şi ceapa în rondele şi ardeii în fâşii. Tăiaţi brânza în felii aproximativ egale cu cele de roşii şi vinete. Ungeţi o tavă cu ulei şi aşezaţi în picioare, alternativ, ingredientele: felie de vânătă, felie de roşii, felie de brânză, ceapă, ardei şi repetaţi ingredientele până se termină.
Coaceţi preparatul la foc potrivit, înainte de punerea la cuptor presăraţi condimentele şi cimbrul. Acest preparat poate fi stropit cu mujdei la scoaterea din cuptor.
Ghiveci de toamna cu mozzarella
Pofta buna!