Ghiveci de toamna cu mozzarella

Printeaza

O reteta delicioasa de Ghiveci de toamna cu mozzarella cu mozzarella din: vinete, rosii, ardei grasi, ceapa rosie, mozzarella, cimbru, ulei de masline, sare si piper macinat.

Ingrediente:Ghiveci de toamna cu mozzarella

  • 2 vinete mari
  • 2 rosii mari
  • 2 ardei grasi rosii
  • 2 cepe mari rosii
  • 400 g mozzarella sau cas dulce
  • cimbru
  • ulei de masline
  • sare
  • piper macinat

optional:

  • mujdei din 6-7 catei de usturoi

 

Mod de preparare:

Tăiaţi vinetele în felii, roşiile şi ceapa în rondele şi ardeii în fâşii. Tăiaţi brânza în felii aproximativ egale cu cele de roşii şi vinete. Ungeţi o tavă cu ulei şi aşezaţi în picioare, alternativ, ingredientele: felie de vânătă, felie de roşii, felie de brânză, ceapă, ardei şi repetaţi ingredientele până se termină.

Coaceţi preparatul la foc potrivit, înainte de punerea la cuptor presăraţi condimentele şi cimbrul. Acest preparat poate fi stropit cu mujdei la scoaterea din cuptor.

Ghiveci de toamna cu mozzarella

Ghiveci de toamna cu mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.