Rețetă de Ramen japonez – Cum să prepari Ramen delicios acasă din: supa de pui, sos de soia, foi de alge, ghimbir, carne de pui, ciuperci, taitei ramen, oua, ceapa verde. Ramen este o mâncare japoneză tradițională, cu o bază de supă bogată și ingrediente variate. Iată cum să pregătiți Ramen acasă: Ingrediente: 4 căni […]
Rosii cu fasole verde si branza de capra
PrinteazaRosii cu fasole verde si branza de capra din: rosii, fasole verde pastai, branza de capra, ceapa, usturoi, unt, ulei, sare si piper.
Ingrediente:
- 8 roşii
- 500 g fasole verde păstăi
- 200 g brânză de capră
- 1 ceapă
- 3 căţei de usturoi
- 8 linguriţe cu unt
- ulei
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spală bine fasolea verde, taie-i capetele, rupe-o în bucăţi de 3 cm. Taie ceapa cât mai mărunt şi căleş- te-o în ulei. Adaugă sare şi fasolea verde. Las-o să se înăbuşe bine. Din când în când, stropeşte-o cu puţină apă călduţă.
Când fasolea este suficient de fiartă şi scăzută, potriveşte gustul de sare şi piper. Separat, spală roşiile şi taie-le deasupra un căpăcel. Cu ajutorul unei linguriţe, îndepărtează pulpa.
Umple roşiile cu fasole şi cubuleţe de brânză de capră. înainte de a fixa căpăcelul de roşie, pune în fiecare câte o linguriţă cu unt frecat cu usturoi zdrobit.
Aşază roşiile într-o tavă unsă cu ulei şi lasă-le la cuptor cel mult 30 de minute.
Rosii cu fasole verde si branza de capra
Pofta buna!
Măceșele: Ghidul Complet despre Beneficii, Valori Nutriționale și Contraindicații
Măceșele: Ghidul Complet despre Beneficii, Valori Nutriționale și Contraindicații. Măceșul, cunoscut și sub denumirea de “trandafir sălbatic”, este un fruct cărnos, de culoare roșie sau portocalie, care provine de la arbustul de trandafir. Acest fruct are rădăcini adânci în istoria umanității, fiind folosit în scopuri medicinale și culinare de mii de ani. În Europa, măceșul […]