Frigărui în trei culori
PrinteazaO reteta de frigarui in trei culori din: piept de pui, rosii cherry, dovlecel, sare, piper, usturoi, ulei de masline, smantana si maioneza.
- 500 g piept de pui dezosat
- 300 g roşii cherry
- 1 dovlecel
- sare
- piper
pentru sos:
- 3-4 căţei de usturoi
- 1 linguriţă cu ulei de măsline
- 125 g smântână
- 2 linguriţe cu maioneză
Mod de preparare:
Spală pieptul de pui, şterge-l cu un şervet şi taie-l cubuleţe. Pune un praf de sare şi piper şi lasă-le câteva minute la rece. Infige pe fiecare băţ de frigăruite câte o bucată de carne, apoi o roşie şi un cubuleţ de dovlecel, până se umple băţul.
Rumeneşte frigăruile pe grătarul nu foarte încins. Ai grijă să le întorci pe fiecare parte!
Freacă usturoiul zdrobit cu uleiul de măsline. Adaugă smântână şi maioneza. Serveşte frigăruile cu acest sos gustos.
Frigărui în trei culori
Pofta buna!