Pateuri cu branza sarata

Printeaza

Pateuri cu branza sarata

Facem un aluat din:Pateuri cu branza sarata

  • 1 pachet margarină sau 200 g untură
  • 400 g smântână
  • 2 ouă
  • 1 linguriţă sare
  • 100 ml vin alb
  • 800 g -1 Kg făină albă
  • 50 g margar­ină pentru uns

Umplutura:

  • 1 kg branză frământată
  • 2 ouă întregi
  • 2 linguri făină albă
  • piper după gust

 

Mod de preparare:

Intinzi o foaie din aluat şi o ungi cu mar­garina topită, rulezi aluatul şi-l laşi să stea la rece 2 ore. întinzi apoi o foaie groasă de 3 mm, tai pătrate cu rola şi le umpli cu brânză.

Ungi deasupra cu ou şi dai la cup­tor, la foc iute. Le poţi sevi la o bere rece.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • pateuri cu branza sarata

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.