Rulouri cu sos curry
PrinteazaO reteta de rulouri cu sos curry din: piept de pui, sparanghel, smantana, unt, mustar iute, curry, sare si piper.
- 1 piept de pui
- 1 legatura sparanghel
pentru sos:
- 200 g smantana
- 1 lingurita unt
- 100 g mustar iute
- 1 varf cutit de curry
- sare
- piper
Mod de preparare:
Feliaza si condimenteaza puiul, apoi bate usor cu ciocanul de snitele pana obtii felii bine intinse. Da-le la rece 30 de minute. Intre timp, prepara sosul. Topeste untul intr-o tigaie, adauga mustarul, prafuld e curry, sare si piper dupa gust.
Subtiaza cu smantana si amesteca incontinuu. Daca nu folosesti smantana pentru gatit, este posibil sa se taie sosul, caz in care este mai bine sa incalzesti smantana pe baie de aburi. Curata sparaghelul opareste-l un minut in apa clocotita cu sare. Trece-l prin jet de apa rece.
Asaza 1-2 betisoare de sparanghel pe fiecare sniteul de pui si infasoara cu rija. Prajeste-le in ulei incins si scoate rulourile pe un prosop de hartie care sa absoarba excesuld e grasime. Serveste imediat cu sosul cald de smantana si curry.
Rulouri cu sos curry
Pofta buna!