Muşchi de porc umplut cu prune uscate

Printeaza

O reteta delicioasa de muschi de porc umplut cu prune uscate din: busuioc, muschi de porc, prune uscate, ulei de masline, sare, piper, vin alb, unt si dulceata de caise.

Ingrediente:Muşchi de porc umplut cu prune uscate

  • 2 crenguţe de busuioc proaspăt
  • 1 kg de muşchi de porc
  • 300 g prune uscate
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

sos :

  • 2 pahare vin alb
  • 2-3 linguri dulceaţă de caise
  • 200 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se scobeşte cu ajutorul unui cuţit ascuţit muşchiul de porc, în aşa fel încât să poată fi umplut cu prune uscate.

Se scot sâmburii prunelor şi seîndeasăîn muşchiul de porc, prună cu prună.

Se asezonează totul cu sare, piper şi cu busuioc mărunţit.

Se stropeşte carnea cu puţin ulei de măsline şi se dă la cuptor pentru 60 de minute.

Pentru sos se încinge unt într-o crăticioară şi se stinge cu vin.

Se amestecă bine şi se adaugă şi dulceaţa de caise.

Se presară sare şi piper. Se toarnă sosul peste friptură.

Muşchi de porc umplut cu prune uscate

Muşchi de porc umplut cu prune uscate

Pofta buna!

 


 

Poate iti place si:

Muschi de porc umplut cu bacon

Muschi de porc umplut cu bacon

Muschi de porc umplut cu bacon din: ulei de masline, usturoi, rosii uscate, masline, parmezan, nuci de pin, muschi de porc, bacon. Ingrediente: 1 lingura ulei de masline 1 catel de usturoi, zdrobit 6 rosii uscate, fărâmițate 6 masline verzi, tocate 25g parmezan, ras 2 linguri nuci de pin 500 g muschi file de porc 2-4 […]

 

Muşchi la cuptor cu garnitură de cartofi ducesa, coşuleţe din foitaj umplute cu ciuperci, fasole sotată şi sos Madera

Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si cascaval

Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si cascaval din: muschiulet de porc, ciuperci, cascaval, unt, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei. Ingrediente: 600 g muşchiuleţ de porc 200 g ciuperci proaspete 100 g caşcaval 25 g unt 2 ouă o lingură de făină 300 g pesmet sare piper ulei pentru prăjit   Mod de preparare: […]

Muşchi de porc umplut cu gorgonzola

Muschiulet de porc umplut cu carnati

Muschiulet de porc umplut cu carnati din: muschiulet de porc, sunca presata, carnat proaspat de casa, legume mexicane, oua, cascaval, sare, piper, ulei. Ingrediente: 600 g muşchiuleţ de porc 200 g şuncă presată 300 g cârnat proaspăt de casă 300 g legume mexicane 3 ouă 100 g caşcaval sare piper ulei   Mod de preparare: […]

 

Pofta buna!

 

 

 

Incoming search terms:

  • muschi de porc umplut cu prune uscate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.