Farfalle cu ciuperci

Printeaza

O reteta de farfalle cu ciuperci din: paste farfalle, ciuperci, ulei de masline, usturoi, busuioc, cimbru, lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Farfalle cu ciuperci

  • 300g de farfalle
  • 250g de ciu­perci din conservă
  • 5o ml de ulei de măsline
  • 2 – 3 căţei de usturoi
  • 1 crenguţă busuioc proaspăt
  • 1 crenguţă cimbru proaspăt
  • 1 lămâie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

fierb în apă cu sare pastele, timp de 8 minute pentru a se păstra al dente. Se scurg de apă, se toarnă puţin ulei de măsline. Se pune o tigaie pe foc şi se călesc ciupercile din conservă.

Se stropesc cu zeaciă de lămâie şi se asezonează cu sare, piper şi usturoi pisat. Se amestecă cu pastele şi se servesc fierbinţi, decorate cu busuioc şi cimbru.

Farfalle cu ciuperci

Farfalle cu ciuperci

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.