Farfalle cu ciuperci
PrinteazaO reteta de farfalle cu ciuperci din: paste farfalle, ciuperci, ulei de masline, usturoi, busuioc, cimbru, lamaie, sare si piper.
- 300g de farfalle
- 250g de ciuperci din conservă
- 5o ml de ulei de măsline
- 2 – 3 căţei de usturoi
- 1 crenguţă busuioc proaspăt
- 1 crenguţă cimbru proaspăt
- 1 lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
fierb în apă cu sare pastele, timp de 8 minute pentru a se păstra al dente. Se scurg de apă, se toarnă puţin ulei de măsline. Se pune o tigaie pe foc şi se călesc ciupercile din conservă.
Se stropesc cu zeaciă de lămâie şi se asezonează cu sare, piper şi usturoi pisat. Se amestecă cu pastele şi se servesc fierbinţi, decorate cu busuioc şi cimbru.
Farfalle cu ciuperci
Pofta buna!