Tocana cu carnati de casa

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de tocana cu carnati de casa din: carnati de casa, fasole boabe, costita, ceapa, ardei gras, patrunjel, usturoi, untura, sare si piper.

Ingrediente:Tocana cu carnati de casa

  • 5-6 carnati de casa usor afumati
  • 200 g fasole boabe
  • 100 g costita
  • 1 ceapa
  • 1 ardei gras
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 lingura cu untura
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Amestecă usturoiul zdrobit cu verdeaţa tocată fin şi un praf de sare. Pune fasolea la fiert în apă cu sare. Nu uita sa schimbi de trei ori apa.

Separat, căleşte ceapa tăiată mărunt. Adaugă costiţa cubuleţe şi cârnaţii întregi sau tăiaţi în bucăţi mari.

Lasă să se rumenească bine, după care adaugă ardeiul tăiat mărunt şi boabele de fasole. Stinge apoi cu zeama în care a fiert fasolea.

Lasă pe foc să dea în câteva clocote şi potriveşte apoi gustul de sare şi piper. Serveşte tocăniţa cu amestecul de pătrunjel şi usturoi.

Tocana cu carnati de casa

Tocana cu carnati de casa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.