Supa crema cu ghimbir

Printeaza

O reteta delicioasa de supa crema cu ghimbir din: cartofi, morcovi, telina, ceapa, sos de soia, ghimbir, smantana, ceapa verde, sare si piper.

Ingrediente:Supa crema cu ghimbir

  • 4 cartofi
  • 3-4 morcovi
  • 1 telina
  • 1 ceapa
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 2 lingurite cu ghimbir ras
  • 50 g smantana
  • 2 fire de ceapa verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţă cartofii, ceapa, ţelina şi morcovii. Taie-le cubuleţe, după care pune-le la fiert în apă cu un praf de sare. După ce au fiert, scoate legumele din supă şi pasează-le sau trece- le printr-o sită deasă, mai puţin ceapa.

Crema astfel obţinută subţiaz-o cu supa în care au fiert legumele. Potri­veşte gustul de sare şi piper, după care adaugă ghimbirul şi mai lasă 10 minute la foc mic. La final, adaugă sosul de soia. Ser­veşte supa cu smântână şi rondele de ceapă verde.

Supa crema cu ghimbir

Supa crema cu ghimbir

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.