Rulada de toamna

Printeaza

O reteta delicioasa de rulada de toamna din: carne tocata, moecov, telina, mazare, ardei grasi, ceapa, pesmet, ulei, oua, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Rulada de toamna

  • 700 g carne tocata (amestec vita/porc)
  • 1 morcov
  • 1 telina mica
  • 100 g mazare
  • 2 ardei grasi (verde, rosu)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura pesmet
  • 2 linguri ulei
  • 2 oua
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi ceapa, morcovul, ţelina şi ardeiul gras, spălaţi-le, apoi tocaţi mărunt ceapa, iar pe celelalte tăiaţi-le în cubuleţe. Puneţi la fiert pentru 10-12 minute, cubuleţele de morcov şi ţelină. Ceapa căliţi-o în ulei, apoi amestecaţi-o cu carnea tocată, într-un castron mai mare.

Adăugaţi cubuleţele de ţelină şi morcov fierte, ar­deiul gras, mazărea, ouăle, pătrunjelul tocat mărunt, sare şi piper, după gust. Omogenizaţi bine compoziţia şi puneţi-o într-o tavă de chec unsă cu ulei şi tapetată cu pesmet.

Puneţi tava în cuptorul încins şi coaceţi rulada la foc potrivit spre mare, circa 40 de minute. Lăsaţi-o să se răcească înainte de a o tăia în felii.

Rulada de toamna

Rulada de toamna

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.