Snitel crocant din peste
PrinteazaO reteta delicioasa de snitel crocant din crap: crap frunze de salata, paine, castravete, rosii, smantana vegetala, zeama de lamaie, ulei si sare.
- cateva bucati de crap (cam 350 g )
- cateva frunze de loboda, spanac, salata
- 4 felii de paine
- 1 castravete
- 2-3 rosii
- 2 linguri cu smantana vegetala
- 2 linguri zeama de lamaie
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Foloseşte felii de pâine mai veche, uşor uscată. Indepărtează coaja şi restul zdrobeşte cu ajutorul unui sucitor sau al unei sticle. Condimentează apoi bucatile de peşte şi stropeşte-le cu puţină zeamă de lămâie.
Trece-le apoi prin pesmetul din pâine, rumeneşte-leîn ulei, după care scoate-le pe o hârtie absorbantă. Separat, amestecă într-un bol frunzele spălate bine.
Adaugă cubuleţe de castravete şi jumătăţi de roşie. Pune şniţelele de peşte şi stropeşte cu smântână vegetală. Serveşte după ce a stat la rece cel puţin 10 minute.
Snitel crocant din peste
Pofta buna!