Supă de morcovi si coriandru

Printeaza

Supă de morcovi si coriandru

Ingrediente:Supă de morcovi si coriandru

  • l lingură de ulei vegetal
  • l ceapă, tăiată mărunt
  • l linguriţă de coriandru măcinat
  • 1 cartof, tăiat în bucăţi
  • 450g morcovi, curăţaţi şi tăiaţi
  • 1,21 supă de legume sau pui
  • l mână de coriandru

Mod de preparare:

Se încinge uleiul într-un vas mare, se adaugă ceapa si se căleşte timp de 5 minute, până se înmoaie. Apoi se adaugă coriandrul măcinat şi cartoful şi se mai lasă l minut.

Se adaugă morcovii şi supa, se dă în clocot, apoi se reduce intensitatea focului. Se acoperă cu un capac şi se fierbe timp de 20 de minute, până când morcovii se înmoaie.

Se pune intr-un blender împreună cu coriandrul şi se procesează până devine fină. Apoi, se toarnă la loc în vas, se gustă, se mai adaugă sare dacă este nevoie şi se reîncălzeşte la servire.

Pofta buna!

1 comentariu

  1. O reteta simpla si usoara. Recomand aceasta reteta de supa de morcovi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.