Piept de pui umplut cu sunca de Parma

Printeaza

O reteta de piept de pui umplut cu sunca de parma din: crema de branza, cimbru, piept de pui, sunca de parma, vin alb si supa concentrata de pui.

Ingrediente:Piept de pui umplut cu sunca de Parma

  • 50 g crema de branza
  • 2 fire cimbru, doar frunzele
  • 2 bucati de piept de pui
  • 4 felii de sunca de Parma
  • 50 ml vin alb
  • 50 ml sunca concentrata de pui

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 6/ 200C. Amestecă brânza cu frunzele de cimbru şi asezonează. Taie cu cuţitul un buzunăraş în fiecare piept de pui (nu pe toată lungimea), şi umple-l cu brânză. înfăşoară fiecare piept de pui în şuncă şi fixează cu o scobitoare.

Pune într-o tavă de copt, adaugă vin şi supă si coace 25 min, stropind din când în când cu zeama lăsată.

Serveşte pieptul tăiat în jumătate, cu orez sau paste şi sosul pe care îl lasă friptura în tavă.

Piept de pui umplut cu sunca de Parma

Piept de pui umplut cu sunca de Parma

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.