Piept de pui umplut cu sunca de Parma
PrinteazaO reteta de piept de pui umplut cu sunca de parma din: crema de branza, cimbru, piept de pui, sunca de parma, vin alb si supa concentrata de pui.
- 50 g crema de branza
- 2 fire cimbru, doar frunzele
- 2 bucati de piept de pui
- 4 felii de sunca de Parma
- 50 ml vin alb
- 50 ml sunca concentrata de pui
Mod de preparare:
Incinge cuptorul la 6/ 200C. Amestecă brânza cu frunzele de cimbru şi asezonează. Taie cu cuţitul un buzunăraş în fiecare piept de pui (nu pe toată lungimea), şi umple-l cu brânză. înfăşoară fiecare piept de pui în şuncă şi fixează cu o scobitoare.
Pune într-o tavă de copt, adaugă vin şi supă si coace 25 min, stropind din când în când cu zeama lăsată.
Serveşte pieptul tăiat în jumătate, cu orez sau paste şi sosul pe care îl lasă friptura în tavă.
Piept de pui umplut cu sunca de Parma
Pofta buna!