Ardei la tigaie

Printeaza

O reteta de ardei la tigaie din: ardei gras, fenicul, mazare, kaizer afumat, ulei, sare, piper si oua.

Ingrediente:Ardei la tigaie

  • câte 1 ardei gras roşu, galben şi verde
  • 1 bulb de fenicul
  • 150 g de mazăre congelată
  • 50 g de kaizer afumat
  • 2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 4 ouă

 

Mod de preparare:

Pregătiţi legumele. Tăiaţi ardeiul cuburi, iarfeni- culul, fâşii. Lăsaţi mazărea să se dezgheţe. Tăiaţi kaizerul fâşii. Prăjiţi-l într-o tigaie, apoi aşezaţi-l pe o farfurie. Incingeţi alt ulei într-o tigaie. Adăugaţi ardeiul şi feniculul şi prăjiţi totul cca. 1 minut, amestecând încontinuu.

Turnaţi 100 ml de apă, acoperiţi cu un capac şi lăsaţi totul să fiarbă la foc mic 10 mi­nute. Adăugaţi mazărea şi kaizerul, apoi condimentaţi totul şi fierbeţi alte 3 minute.

Spargeţi ouăle unul câte unul peste le­gume şi lăsaţi-le să se umfle. Ornaţi totul după cum doriţi. Pentru garnitură puteţi prepara piure de cartofi, lată o mâncare uşor de preparat şi cu un gust excelent.

Ardei la tigaie

Ardei la tigaie

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.