Tigaie indiană cu muschi de vita

Printeaza

O reteta delicioasa de tigaie indiana cu muschi de vita din: muschi de vita, ceapa, rosii, ardei iute, ulei, chimen, coriandru, curcuma, sos warcester, sare si piper.

Ingrediente:Tigaie indiană cu muschi de vita

  • 750 g de muşchi de vită
  • 3 cepe
  • 3 roşii
  • 3 ardei iuţi verzi
  • 2 linguri de ulei
  • câte 1/2 de linguriţă de chimen, de coriandru şi de curcuma
  • 1 lingură de sos Worcester
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea fâşii, iar ceapa inele. Opăriţi roşii­le, îndepărtaţi-le coaja, apoi seminţele, iar în cele din urmă tăiaţi-le cuburi. Tăiaţi ardeii iuţi în jumătate, îndepărtaţi-le se­minţele, spălaţi-i şi tăiaţi-i fâşii subţiri. 2 încingeţi uleiul şi prăjiţi boabele de muştar şi chimenul cca. 30 de secunde, amestecând continuu, până devin crocante.

Adăugaţi ceapa şi ardeiul iute, apoi prăjiţi-le. Amestecaţi carnea, mirodeniile măcinate, sosul Worcester şi roşiile, condimentaţi şi prăjiţi totul 3-5 minute, având grijă să nu se ardă. Ornaţi după cum doriţi. Foarte bine ar merge la această mâncare orezul cu bobul lung.

Tigaie indiană cu muschi de vita

Tigaie indiană cu muschi de vita

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.