Tigaie indiană cu muschi de vita
PrinteazaO reteta delicioasa de tigaie indiana cu muschi de vita din: muschi de vita, ceapa, rosii, ardei iute, ulei, chimen, coriandru, curcuma, sos warcester, sare si piper.
- 750 g de muşchi de vită
- 3 cepe
- 3 roşii
- 3 ardei iuţi verzi
- 2 linguri de ulei
- câte 1/2 de linguriţă de chimen, de coriandru şi de curcuma
- 1 lingură de sos Worcester
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea fâşii, iar ceapa inele. Opăriţi roşiile, îndepărtaţi-le coaja, apoi seminţele, iar în cele din urmă tăiaţi-le cuburi. Tăiaţi ardeii iuţi în jumătate, îndepărtaţi-le seminţele, spălaţi-i şi tăiaţi-i fâşii subţiri. 2 încingeţi uleiul şi prăjiţi boabele de muştar şi chimenul cca. 30 de secunde, amestecând continuu, până devin crocante.
Adăugaţi ceapa şi ardeiul iute, apoi prăjiţi-le. Amestecaţi carnea, mirodeniile măcinate, sosul Worcester şi roşiile, condimentaţi şi prăjiţi totul 3-5 minute, având grijă să nu se ardă. Ornaţi după cum doriţi. Foarte bine ar merge la această mâncare orezul cu bobul lung.
Tigaie indiană cu muschi de vita
Pofta buna!