Sufleu delicios de conopida si broccoli din: oua, faina, ulei, conopida, broccoli, lapte, unt, sare, piper. Ingrediente: 4 ouă 4 linguri făină 4 linguri ulei 250 g conopidă 250 g broccoli lapte cât cuprinde unt pentru uns tava sare piper Mod de preparare: Desfaci conopida şi broccoli în bucheţele şi le ţii în apă […]
Mini-sufleuri cu conopidă
PrinteazaO reteta delicioasa de mini sufleuri cu conopida din: usturoi, conopida, sare, ceapa, unt, patrunjel, piper, sunca de praga, oua, lapte, frisca, nucsoara si cascaval.
- 1 căţel de usturoi
- 1 conopidă
- sare
- 2 cepe
- 2 linguri unt
- 2 linguri pătrunjel tocat
- piper
- 150 şuncă de Praga
- 3 ouă
- 100 ml lapte
- 100 g frişca
- nucşoară rasă
- 100 g caşcaval ras
Mod de preparare:
Se încinge cuptorul la 200°C. Se curăţă căţeii de usturoi şi se taie jumătăţi.
Cu ei se freacă 4 forme mici de sufleu; apoi se ung. Se pregăteşte conopida şi se despart bucheţelele.
Se fierb în apă cu sare 3 min. Se trec prin jet de apă rece şi se lasă să se scurgă.
Se curăţă şi se toacă ceapa. Se încinge untul şi se căleşte ceapa.
Se amestecă împreună cu bucheţelele de conopidă şi pătrunjelul; se. sărează şi se piperează. Se aşază toate în forme.
Se taie şunca fâşii. Se bat ouăle cu lapte şi smântână şi se adaugă fâşiile de şuncă, amestecând cu telul.
Se condimentează cu sare, piper şi nucşoară.
Se toarnă peste conopidă amestecul de ouă şi lapte şi deasupra se repartizează caşcavalul.
Se coc toate la cuptor cca 30 minute; eventual se ornează înainte de servire.
Mini sufleuri cu conopidă
Pofta buna!
poate iti place si:
Sufleu de conopida cu smantana si cascaval
Sufleu de conopida cu smantana si cascaval din: conopida, ou, smantana, cascaval, lapte, unt, sare, piper. Ingrediente: 220 g conopidă 1 ou 30 ml smântână 20 g caşcaval 50 ml lapte unt sare piper Mod de preparare: Cureţi conopida, o rupi bucheţele şi o speli sub jet de apă. 0 pui la fiert în […]
Pofta buna!