Supa cu legume şi găluşte
PrinteazaO reteta delicioasa de supa cu legume si galuste din: minigaluste, amestec de legume, ulei, mazare, supa, sare, piper si crengute de asmatui.
- 100 g de minigăluşte (pachet)
- 300 g amestec de legume (morcovi, broccoli, conopidă, ardei, dovlecel)
- 1 linguriţă de ulei
- 50 g de mazăre congelată
- 250 ml de supă
- sare
- piper
- cateva crenguţe de asmăţui
Mod de preparare:
Pregătiţi mini- găluştele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Pregătiţi legumele. Tăiaţi morcovii bucăţi. Despărţiţi conopida şi broccoli în bucheţele.
Tăiaţi ardeiul gras cubuleţe, tăiaţi dovlecelul pe lung în jumătate, apoi pe rotund.
Incingeţi uleiul într-un vas şi căliţi acolo legumele, precum şi mazărea. Turnaţi supa şi fierbeţi-o cca. 15 minute la foc mic spre mediu. Scurgeţi găluştele şi adăugaţi-le în supă.
Condimentaţi mâncarea cu sare şi piper. Spălaţi asmăţuiul şi presăraţi-l peste mâncare. Este o mâncare uşor de preparat, dar şi uşoară pentru stomac.
Supa cu legume şi găluşte
Pofta buna!