Tarta cu piure si carnati cabanos
PrinteazaO reteta de tarta cu piure si carnati cabanos din: cartofi albi, carnati cabanos, margarina, smantana, ardei gras, cascaval, faina, drojdie, apa calduta, zahar si condimente.
- 1 kg cartofi albi
- 2 carnati cabanos
- 2 linguri cu margarina
- 2 linguri cu smantana
- 1 ardei gras
- 100 g cascaval
- 500 g faina
- 25 g drojdie
- 250 ml apa calduta
- 1 lingurita cu zahar
- condimente
Mod de preparare:
Fierbe cartofii in apa cu condimente. Scurge-i si din 750 g de cartofi, pregateste un piure cu margarina, sare, smantana si cascaval ras.
Restul de cartofi, zdrobeste-i cu furculita si amesteca-i usor cu faina. Toarna treptat apa calduta in care ai dizolvat drojdie, zaharul si condimente. Framanta pana obtii un aluat.
Intinde aluatul intr-o tava unsa si tapetata cu faina. Umplute cu piureul de cartofi. Pune deasupra cubulete de ardei gras si rondele de carnati. Lasa la cuptor 45-50 de minute.
Tarta cu piure si carnati cabanos
Pofta buna!