Fusilli cu rosii cherry
PrinteazaO reteta delicioasa de fusilli cu rosii cherry din: fusilli, rosii cherry, ulei de masline, otet balsamic, parmezan, sare si piper.
Poate te intereseaza si Fusilli cu sos de rosii si busuioc
- 350 g de fusilli
- 20 roşii cherry
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură oţet balsamic
- fulgi de parmezan (facultativ)
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune o oală mare cu apă şi sare la fiert. Adaugă pastele când apa clocoteşte şi lasă-le la fiert atât cât este indicat pe ambalaj, aşa încât să fie al dente.
In acest timp pune uleiul într-o tigaie antiaderentă. Adaugă roşiile şi căleşte-le la foc mare, 5 minute, amestecând continuu.
Sărează şi piperează şi adaugă oţetul balsamic. Mai lasă pe foc la flacără foarte rrică.
Strecoară pastele şi adaugă-le în tigaie. Amestecă. Repartizea ză-le în farfurii întinse, adaugă câţiva fulgi de parmezan şi serveşte imediat.
Fusilli cu rosii cherry
Pofta buna!
Foarte bune pastele cu rosii, parca as mai pune ceva …