Felii de somon cu sparanghel
PrinteazaO reteta delicioasa de felii de somon cu sparanghel din; file de somon, sparanghel, marar, piper rosu, ulei de masline si sare.
- 2 bucăţi de file de somon fără pieliţă (600 g fiecare)
- 2 crenguţe de sparanghel verde
- 2 fire de mărar
- 1 linguriţă de piper roşu măcinat
- 4 linguri de ulei de măsline
- sare
Mod de preparare:
Se curăţă sparanghelul. Se taie în două şi se pun bucăţile în apă fiartă. Se fierb 10 minute. Se scurg şi se curăţă. Se taie 2 bucăţi de hârtie sulfurizată.
Se pune o felie de file în centru fiecăreia dintre ele. Se pune sparanghelul pe fileurile de somon.
Se presară piperul roşu măcinat şi sarea. Se toarnă uleiul de măsline. 0 Se închid papiotele şi se pun pe o tăviţă, pe baie de aburi.
Se acoperă şi se lasă timp de 18 minute. Se servesc direct la sfârşitul fierberii.
Felii de somon cu sparanghel
Pofta buna!