Mancare de fasole cu carnati
PrinteazaMancare de fasole cu carnati din: fasole boabe, carnati, kaizer, ardei grasi, ceapa, rosii cherry, pasta de tomate, faina, foi de dafin, patrunjel, ulei si condimente.
Ingrediente:
- 1 kg fasole boabe amestecate
- 5 carnati de casa
- 200 g kaizer
- 2 ardei grasi
- 3 cepe
- 2 crengute cu rosii cherry
- 5 linguri cu pasta de tomate
- 1 lingura faina
- 2 foi de dafin
- 1 legatura de patrunjel
- ulei
- condimente
Mod de preparare:
Mancare de fasole cu carnati: Fierbe fasolea in mai multe ape. Intr-o creatita, rumeneste kaizerul si carnatii intepati din loc in loc cu furculita.
Adauga ceapa si ardeii taiati. Toarna doua cesti cu apa si lasa la foc mic sa se inabuse impreuna cu foile de dafin.
Adauga fasolea scursa, pasta de tomate amestecata cu faina si eventual subtiata cu apa si condimente, dupa gust.
Pune deasupra rosiile cherry si lasa la cuptor pana scade. Serveste cu verdeata deasupra.
Pofta buna!