Mancare de fasole cu carnati

Printeaza

Mancare de fasole cu carnati din: fasole boabe, carnati, kaizer, ardei grasi, ceapa, rosii cherry, pasta de tomate, faina, foi de dafin, patrunjel, ulei si condimente.

Ingrediente:

  • 1 kg fasole boabe amestecate
  • 5 carnati de casa
  • 200 g kaizer
  • 2 ardei grasi
  • 3 cepe
  • 2 crengute cu rosii cherry
  • 5 linguri cu pasta de tomate
  • 1 lingura faina
  • 2 foi de dafin
  • 1 legatura de patrunjel
  • ulei
  • condimente

 

Mod de preparare:

Mancare de fasole cu carnati: Fierbe fasolea in mai multe ape. Intr-o creatita, rumeneste kaizerul si carnatii intepati din loc in loc cu furculita.

Adauga ceapa si ardeii taiati. Toarna doua cesti cu apa si lasa la foc mic sa se inabuse impreuna cu foile de dafin.

Adauga fasolea scursa, pasta de tomate amestecata cu faina si eventual subtiata cu apa si condimente, dupa gust.

Pune deasupra rosiile cherry si lasa la cuptor pana scade. Serveste cu verdeata deasupra.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.