Tocanita de cartofi cu manzat

Printeaza

Tocanita de cartofi cu manzat din: carne de manzat, cartofi, ceapa, rosii, porumb, morcovi, fasole pastai, supa de legume, patrunjel, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g carne de mânzat
  • 700 g cartofi
  • 1 ceapă
  • 5 roşii
  • 2 linguri cu porumb
  • 2 morcovi
  • 1 cutie cu fasole păstăi
  • 500 ml supă de legume
  • 1 legătură de pătrunjel
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală bine carnea, taie-o cubuleţe şi pune-o la fiert în apă cu un praf de sare. Când este aproape fiartă, căleşte ceapa, tocată mai mare.

Adaugă bucăţile de carne si condimenteaza cu sare si piper. Stinge cu supa de legume, adaugă cartofii tăiaţi cubuleţe, morcovii rondele şi fasolea păstăi.

Lasă să dea în câteva clocote, apoi aruncă în cratiţă roşiile decojite şi zdrobite cu furculiţa. Dă la cuptor ca să scadă, dar nu foarte mult (legumele să fie pătrunse bine).

Spre final, adaugă boabele de porumb şi potriveşte gustul de sare şi piper.

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.