Stufat ca preparat de baza

Printeaza

Stufat ca preparat de baza

Ingrediente:Stufat ca preparat de baza

  • 6-7 legături usturoi verde
  • 8-9 legături ceapă verde
  • 1 legătură pătrunjel
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri făină
  • 1 lingură pastă de roşii
  • sare
  • apă sau înlocuitor (supă limpede, zeama ciupercuţelor etc.)

 

Mod de preparare:

Ceapa şi usturoiul le tai bucăţi de 3 cm, inclusiv frunzele, şi le căleşti uşor.

Adaugi pasta de roşii, amesteci bine, adaugi făina şi iar amesteci, apoi stingi cu apă sau supă până ce sosul ajunge de consistenţa smântânii.

Laşi să fiarbă 15-20 de minute pe foc mic, adăugând sare şi pătrunjel tocat.

Stufat ca preparat de baza

Stufat ca preparat de baza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.