Ouă coapte cu spanac şi roşii
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de oua coapte cu spanac si rosii din: spanac, rosii, fulgi de chilii si oua.
- 100 g de spanac
- 400 g de roşii tăiate, din conservă
- 1 linguriţă fulgi de chilii
- 3 ouă
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 200° C/gaz 6. Se pune spanacul într-o strecurătoare, apoi se toarnă un ibric de apă fiartă până se înmoaie frunzele. Se scurge excesul de apă şi se împarte spanacul în patru vase termorezistente.
Se amestecă roşiile cu fulgii de chilii, se asezonează, apoi se adaugă peste spanac. Se face o adâncitură în mijlocul fiecărei porţii de spanac şi se sparge acolo câte un ou. Se coace 12-15 minute sau până când ouăle sunt gata, pe gustul tău. Se pot servi cu pâine prăjită.
Ouă coapte cu spanac şi roşii
Pofta buna!