Cârnaţi cu fasole la cuptor

Printeaza

Carnati cu fasole la cuptor din: ulei vegetal, fire de celery, morcovi, ceapa, pasta de tomate, fasole alba, fasole in sos tomat, cimbru, supa de pui si paine alba.

Ingrediente:

  • 1  lingură de ulei vegetal
  • 8 cârnaţi de porc
  • 2  fire de celery, tocate
  • 2 morcovi, tocaţi
  • 1 ceapă, tocată
  • 1  lingură pastă de tomate
  • 400g de fasole albă din conservă
  • 400g fasole în sos tomat, din consevă
  • 1/2 legătură mică de cimbru
  • 200 ml supă de pui sau de legume fierbinte
  • 1  felii de pâine albă, fărâmiţate

Mod de preparare:

Cârnaţi cu fasole la cuptor: Se încălzeşte jumătate din cantitatea de ulei într-un vas termorezistent şi se prăjesc cârnaţii.

Se scot cârnaţii din vas şi se lasă deoparte. Se adaugă restul de ulei, se pun legumele şi se călesc 10 minute.

Se amestecă pasta de tomate şi se mai lasă pe foc 1 minut.

Se incalzeste cuptorul la 200 C/gaz 6. Se pun inapoi carnatii in vas impreuna cu fasolea si cu cimbru, se asezoneaza, se toarna supa si se aduce la fierbere.

Se ia de pe foc, se presara firimiturile de paine si se baga la cuptor pentru 25-30 de minute, pana cand firimiturile se rumenesc.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.