Supă de legume cu smântână

Printeaza

Se prăjesc în ulei câteva minute 200g de ceapă, ţelină şi morcovi, tocaţi, şi 300g de cartofi tăiaţi cubuleţe, până încep să se înmoaie.

Se acoperă cu 700ml supă de legume şi se lasă la fiert uşor 10-15 minute, până când legumele sunt fragede.

Se mixează cu un blender până când se obţine un amestec fin, apoi se adaugă sare şi piper. Se serveşte cu 1 lingură de smântână şi puţin pătrunjel tocat.

Supă de legume cu smântână

Supă de legume cu smântână

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.