Supă de ciuperci cu ardei iute si coriandru
PrinteazaSupa de ciuperci cu ardei iute si coriandru din: ciuperci, pulpa de rosii, ceapa, supa concentrata de pui, ardei iute, ulei de masline extravirgin, coriandru, sare si piper.
Ingrediente:
- 600 g ciuperci champignon
- 500 g pulpă de roşii
- 1 ceapă
- 1 l supă concentrată de pui
- 1 ardei iute proaspăt
- 4 linguri ulei de măsline extravirgin
- coriandru proaspăt
- sare
- piper negru
Mod de preparare:
Curăţă ardeiul iute de seminţe şi toacă-1 mărunt. Curăţă, spală şi toacă mărunt ceapa. Spală cu grijă ciupercile şi taie-le lamele subţiri. Incinge uleiul de măsline într-o cratiţă şi căleşte ceapa tocată. Adaugă ciupercile şi înăbuşă-le 5 minute la foc mic.
Pune pulpa de roşii şi ardeiul iute tocat. Acoperă cu supa concentrată de pui, sărează şi piperează, după gust, şi fierbe totul 35 de minute la foc mic. Presară coriandru tocat şi serveşte supa imediat.
Pofta buna!