Supă de ciuperci cu ardei iute si coriandru

Printeaza

Supa de ciuperci cu ardei iute si coriandru din: ciuperci, pulpa de rosii, ceapa, supa concentrata de pui, ardei iute, ulei de masline extravirgin, coriandru, sare si piper.

Ingrediente:

  • 600 g ciuperci champignon
  • 500 g pulpă de roşii
  • 1 ceapă
  • 1 l supă concentrată de pui
  • 1 ardei iute proaspăt
  • 4 linguri ulei de măsline extravirgin
  • coriandru proaspăt
  • sare
  • piper negru

 

Mod de preparare:

Curăţă ardeiul iute de seminţe şi toacă-1 mărunt. Curăţă, spală şi toacă mărunt ceapa. Spală cu grijă ciupercile şi taie-le lamele subţiri. Incinge uleiul de măsline într-o cratiţă şi căleşte ceapa tocată. Adaugă ciupercile şi înăbuşă-le 5 minute la foc mic.

Pune pulpa de roşii şi ardeiul iute tocat. Acoperă cu supa concentrată de pui, sărează şi piperează, după gust, şi fierbe totul 35 de minute la foc mic. Presară coriandru tocat şi serveşte supa imediat.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.