Clătite umplute cu ciuperci şi cremă de urdă cu verdeaţă

Printeaza

O reteta delicioasa de clatite umplute cu ciuperci si crema de urda cu verdeata din: spanac, sare, urda, smantana, piper, smantana, piper, nucsoara, oua, faina, lapte, ulei, ciuperci de padure, unt, rozmarin si cimbru.

Ingrediente:Clătite umplute cu ciuperci şi cremă de urdă cu verdeaţă

  • 200 g spanac
  • sare
  • 200 g urda
  • 2 linguri smantanana
  • piper
  • nucsoara
  • 2 oua
  • 350 g faina
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri ulei
  • 150 g ciuperci de padure
  • 1 lingura unt
  • 1 lingurita rozmarin tocat
  • 1 lingurita cimbru tocat

 

Mod de preparare:

Se opăreşte spanacul în apă cu sare. Se scurge. Se amestecă urda cu smântână, spanac, sare, piper şi nucşoară. Se separă ouă­le. Se amestecă făina cu lapte, gălbenuşuri, 1 praf de sare; se înglobează albuşurile bătute.

Se în­cinge uleiul într-o tigaie şi se pră­jesc pe rând 8 clătite. Se taie felii ciupercile şi se pră­jesc în unt 3 min. Se condimen­tează cu sare, piper şi verdeaţă. Clătitele se ung cu 1-2 linguri cre­mă de urdă şi se presară ciuperci; se împăturesc.

Clătite umplute cu ciuperci şi cremă de urdă cu verdeaţă

Clătite umplute cu ciuperci şi cremă de urdă cu verdeaţă

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.