Branza la gratar din: branza, linte, ceapa, ardei, rosii, patrunjel, ulei, suc de lamaie, sare. Ingrediente: un pachet brânză Haloumi o conservă mică linte gata fiartă o ceapă roşie un ardei gras roşu 2 roşii 1/2 legătură pătrunjel ulei suc de lămâie sare Mod de preparare: Brânza se taie felii, se unge cu foarte […]
Mozzarella la grătar
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de mozzarella la gratar din: mozzarella, ulei de masline, cimbru, ardei iute, sare, piper si vita de vie.
- 400 g mozzarella (sau caş proaspăt)
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură cimbru uscat sau proaspăt
- 1 arde iute roşu uscat
- sare
- piper
- 12 foi de viţă de vie
Mod de preparare:
Tai mozzarella în rondele cu diametrul de 6-8 cm.
Inmoi fiecare bucată în ulei de măsline şi le pui pe câte o frunză de viţă de vie. Presari deasupra cimbru, ardei iute uscat şi pisat, sare şi piper.
Infăşori fiecare bucată de mozzarella în foi de viţă (foloseşti eventual scobitori pentru a prinde foile mai bine) şi le pui pe grătarul încins timp de 10 minute.
Le prăjeşti pe ambele părţi şi le serveşti cu foile în care le-ai prăjit.
Mozzarella la grătar
Pofta buna!
recomandare:
Branza la gratar
poate iti place si:
Branza pecorino la gratar
Branza pecorino la gratar din: pecorino, trufa, ulei cu aroma de trufe, salata verde, rosii cherry si sare. Ingrediente: 300 g pecorino 1 trufa neagră 2 linguri ulei cu aromă de trufe salată verde 4 roşii cherry sare Mod de preparare: Spală bine şi usucă frunzele de salată, rupe-le, pune-le pe farfurii şi sărează-le […]
Branza la gratar cu rosii
Branza la gratar cu rosii din: roşii, telemea de capră, suc de lamaie, ceapa rosie, patrunjel, usutroi, ceapa verde. Ingrediente: 10 roşii uscate + 2 linguri din uleiul în care au fost conservate 300 g telemea de capră 1 lingură suc de lămâie 2 cepe roşii pătrunjel 1 căţel de usturoi 1 legătură de ceapă verde […]