Coşuleţe de parizer cu ouă
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de cosulete de parize cu oua din: parizer, oua, ulei de masline, sare, piper si unt.
- 4 felii de parizer
- 4 oua
- ulei de masline
- sare
- piper
- 40 g unt
Mod de preparare:
In grăsime puţin încinsă, pui feliile de parizer (fără să le scoţi pielita de pe margine), până se strâng ca nişte coşuleţe. In fiecare coşuleţ astfel obţinut spargi câte un ou, presari sare, piper, câte un vârf de cuţit de unt proaspăt şi acoperi tigaia cu un capac.
După 3-4 minute, ouăle sunt gata. Serveşti coşuleţele calde, garnisite cu feliuţe subţiri de gogoşari şi castraveciori. Pâinea servită este graham, de secară sau pâine neagră.
Pofta buna!