Turnulete umplute cu mozzarella
PrinteazaO reteta simpla si delicioasa de turnulete umplute cu mozzarella din: dovlecel, mozzarella, rosii, sare, piper, ulei de masline, otet balsamic si busuioc.
- un dovlecel mare
- 2 bucati mozzarella
- 4 rosii
- sare
- piper
- ulei de masline
- putin otet balsamic
- busuioc proaspat
Mod de preparare:
Preîncălzeşte cuptorul la 200° C. Curăţă dovlecelul de coajă şi taie felii groscioare. Condimentează-le cu sare şi piper. Prăjeşte feliile de dovlecel în tigaie, în puţin ulei de măsline, pe ambele părţi. Taie roşiile felii circulare, la fel şi bilele de Mozzarella.
Aşază cele trei ingrediente în straturi alternative, iar la sfârşit condimentează cu sare, piper şi stropeşte cu oţet balsamic. Fixează turnuleţele cu scobitori şi coace-le la foc mediu (180° C) 10-15 minute.
Turnulete umplute cu mozzarella
Pofta buna!