Tarta proaspata cu pepene

Printeaza

Tarta proaspata cu pepene din: piscoturi, unt, gelatina, pulpa de pepene, zahar, frisca, zahar vanilat, biscuiti si menta.

Ingrediente:

  • 150 g pişcoturi
  • 125 g unt
  • 6 foi gelatină + 1 plic
  • 600 g pulpă de pepene
  • 100 g zahăr
  • 250 ml frişcă
  • 1 plic zahăr vanilat
  • biscuiţi şi mentă pentru ornat

 

Mod de preparare:

Pui pişcoturile într-o puni şi le mărunţeşti cu un făcăleţ, apoi topeşti un şi amesteci în el bucăţile de pişcot.

Tapetezi formă de tartă cu hârtie cerată, pui amestecul îl laşi să se răcească. Inmoi foile de gelatină, câteva biluţe din pulpa de pepene şi le dai de parte.

Restul de pulpă trebuie să-l pisezi şi sa-l amesteci cu zahărul. Dizolvi gelatina plic şi o mixezi cu compoziţia cu pulpă de pepene, apoi dai totul la frigider 30 de minute.

Baţi spumă frişi cu zahărul vanilat şi gelatina foi şi o adaugi compoziţie.

Pui crema de pepene pe blatul  tartei, o laşi la frigider circa 4 ore şi apoi ornezi tarta cu biluţe de pepene, biscuiţi şi cu mentă.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.