Dovlecel pane cu smantana

Printeaza

Dovlecel pane cu smantana

Ingrediente:Dovlecel pane cu smantana

  • 2- 4 dovlecei mici
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • smantana

 

Mod de preparare:

Se curata dovleceii de coaja, se spala, dupa care se taie rondele. Se sareaza si se pipereaza putin, dupa care se lasa 5 min sa se patrunda. Separat se bat ouale.

Dovlecii se dau prin faina si ou si se prajesc la foc mic intr-o tigaie. Se servesc calzi cu smantana deasupra.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.