Curry cu linte si conopida
PrinteazaO reteta delicioasa de curry cu linte si conopida din: praz, ardei iute, telina verde, conopida, ulei, curry, linte rosie, supa, sare, piper, curcuma si otet balsamic alb.
- 1 fir praz
- 1 ardei iute
- 4 fire telina verde
- 300 g buchetele de conopida
- 4 linguri ulei
- 3 linguri de curry
- 200 g linte rosie
- 800 ml supa
- sare
- piper
- 2 curcuma
- 4 linguri otet balsamic alb
Mod de preparare:
Se spala si se curata prazul, ardeiul iute si telina; se taie rondele, respectiv felii. Se prajeste conopida in ulei circa 5 minute amestecand.
Se pudreaza cu praf de curry si se scoate din tava.
Se calesc prazul si telina. Se adauga linte, ardeiul iute si supa. Se lasa sa fiarba la foc moale 10-15 minute.
Se condimenteaza cu sare, piper, curcuma si otet balsamic. Se adauga conopida si se lasa sa fiarba la foc moale circa 10 minute.
Se serveste ornat cu frunze de telina.
Curry cu linte si conopida
Pofta buna!