Rulouri cu sunca si parmezan

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de rulouri cu sunca si parmezan din: dovlecei, vanata, ceapa verde, branza de vaci, parmezan, sunca, rosii, ulei de masline, cimbru, piper alb si sare.

Ingrediente:Rulouri cu sunca si parmezan

  • 2 dovlecei mici (400 g)
  • 1 vanata mica (circa 200 g)
  • 3 dire ceapa verde
  • 200 g branza de vaci
  • 100 g parmezan ras
  • 200 g sunca felii subtiri
  • 3 rosii
  • 5 linguri ulei de masline
  • 3 ramurele cimbru
  • piper alb
  • sare

 

Mod de preparare:

Se spală dovleceii şi vânata şi se taie, pe lung, felii cât se poate de subţiri. Se frig pe ambele părţi într-o tigaie de teflon neunsă şi se condimentează cu sare, după gust.

Ceapa se toacă mărunt, după care se amestecă cu brânza şi cu parmezanul.

Se condimentează cu sare şi piper, după gust. Feliile de şuncă se taie pe lung aproximativ cât lăţimea feliei de vânătă.

Pe o tavă se aşază feliile de dovlecel, se pun deasupra cele de vinete şi apoi cele de şuncă. Se adaugă brânză şi se rulează cât se poate de strâns.

Se pun la frigider până în momentul servirii. Roşiile se spală, se curăţă de seminţe, se taie cubuleţe mici şi se pun într-un castron.

Se adaugă uleiul de măsline, frunze de cimbru şi sare, după gust, şi se amestecă bine. Se servesc cu rulourile de vinete, alături de o felie de pâine prăjită.

Rulouri cu sunca si parmezan

Rulouri cu sunca si parmezan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.