Mancare bielorusa

Printeaza

O reteta de mancare bielorusa din: vinete, carne de vita, ceapa, pasta de tomate, supa de carne, cascaval, rosii, usturoi, ulei, faina, sare si piper.

Ingrediente:Mancare bielorusa

  • 2 vinete potrivite
  • 500 g carne de vita
  • 2 cepe
  • 3 linguri pasta de tomate
  • 400 ml supa de carne strecurata
  • cascaval
  • 2 rosii bine coapte
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei
  • 1 lingura faina
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Tai carnea bucati potrivite si le rumenesti usor in doua linguri de ulei bine incins, apoi le scoti din grasime si le pastrezi calde. In locul lor calesti ceapa tocata marunt, adaugi pasta de tomate amestecata cu faina, sare si piper, dupa gust, si le fierbi 10 minute.

Pasezi sosul, il torni peste carne, adaugi supa strecurata si lasi totul sa fiarba la foc mic circa 45 de minute.

Intre timp, tai vinetele cu­buri, le căleşti separat în puţin ulei bine încins, adaugi usturo­iul zdrobit şi roşiile curăţate de pieliţă, date pe râzătoare, şi le mai fierbi încă cinci minute.

Când carnea este aproape bine fiartă, adaugi vi­netele, potriveşti din nou gus­tul de sare şi piper şi le laşi să mai fiarbă împreună 5-6 mi­nute.

Presari caşcavalul ras şi introduci vasul la cuptor pentru 15 minute. O serveşti caldă.

Mancare bielorusa

Mancare bielorusa

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.