Cocktail de pepene

Printeaza

Se curăţă de seminţe 300 g pulpă de pepene verde şi 400 g pulpă de pepene galben.  Se scot bile de pulpă, cu ajutorul dis­pozitivului pentru porţionat îngheţata. Se spală 3 fire de mentă şi se rup frunzuliţele; se toacă. Se amestecă împreună cu 3 linguri oţet balsamic brun şi 2 linguri zahăr pudră.

Bilele de pepene se aşază în pahare de şampanie. Se repartizează deasupra dressingul şi se lasă să se pătrundă cca 30 min.

Cocktail de pepene

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.