Tocană de pui cu păstârnac

Printeaza

O reteta delicioasa de tocana de pui cu pastarnac din: pulpe de pui, pastarnac, ceapa, marar, ulei, piper, sare, foaie de dafin si faina.

Ingrediente:Tocană de pui cu păstârnac

  • 4 pulpe de pui
  • 1 kg păstârnac (fraged)
  • 500 g ceapă
  • 1/2 legătură mărar
  • 1 ceaşcă mică de ulei
  • piper
  • sare
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Tai pulpele pe din două şi le căleşti uşor în ulei. Tai păstârnacul în rondele mai groase. Ceapa o tai de asemenea rondele sau solzi.

Adaugi peste carne păstârnacul şi ceapa şi acoperi cu apă toate ingredientele.

Adaugi piper, foaia de dafin, sare şi laşi să fiarbă la foc mic, până ce păstârnacul de­vine moale, apoi presari mărar.

Tocană de pui cu păstârnac

Tocană de pui cu păstârnac

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.