Tocană de pui cu păstârnac
PrinteazaO reteta delicioasa de tocana de pui cu pastarnac din: pulpe de pui, pastarnac, ceapa, marar, ulei, piper, sare, foaie de dafin si faina.
- 4 pulpe de pui
- 1 kg păstârnac (fraged)
- 500 g ceapă
- 1/2 legătură mărar
- 1 ceaşcă mică de ulei
- piper
- sare
- 1 foaie dafin
- 1 lingură făină
Mod de preparare:
Tai pulpele pe din două şi le căleşti uşor în ulei. Tai păstârnacul în rondele mai groase. Ceapa o tai de asemenea rondele sau solzi.
Adaugi peste carne păstârnacul şi ceapa şi acoperi cu apă toate ingredientele.
Adaugi piper, foaia de dafin, sare şi laşi să fiarbă la foc mic, până ce păstârnacul devine moale, apoi presari mărar.
Tocană de pui cu păstârnac
Pofta buna!