Tocanita de curcan cu ciuperci

Printeaza

O reteta delicioasa de tocanita de curcan cu ciuperci din: piept de curcan, ciuperci, bulion, ceapa, usturoi, ulei de masline, sare si piper alb.

Ingrediente:Tocanita de curcan cu ciuperci

  • 800 g piept de curcan
  • 800 g ciuperci
  • 6 rosii sau cateva linguri de bulion concentrat
  • 2 cepe
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb

 

Mod de preparare:

Pieptul de curcan il speli si-l stergi bine. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust, si-l tai fasii sau cubulete. Ceapa si usturoiul le tai rondele. Incingi uleiul, calesti fasiile de curcan cateva minute si apoi adaugi ceapa impreuna cu usturoiul si mai lasi pe foc 2-3 minute.

Adaugi peste curcan jumatate din ciuperci spalate si taiate felii, cateva linguri de apa si le lasi cinci minute. Pui si restul de ciuperci taiate felii si lasi la calit pana se inmaoie.

Oparesti rosii, le decojesti, le zdrobesti cu blenderul si le adaugi peste ciuperci. Potrivesti gustul de sare si piper si introduci cratita in cuptorul preincalzit pana scade putin sosul. Servesti tocanita alaturi de o portie de mamaliga.

Tocanita de curcan cu ciuperci

Tocanita de curcan cu ciuperci

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • tocanita de curcan
  • tocanita de curcan cu ciuperci

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.